SOLID RECRUITMENT

Al meer dan 20 jaar specialist in vastgoedprofessionals

WERVING & SELECTIE | INTERIM | EXECUTIVE SEARCH

Onze services

Solid Recruitment is sinds 2003 de specialist in werving & selectie van vastgoedprofessionals. Puttend vanuit een ongeëvenaard netwerk van ruim 25.000 vastgoedprofessionals kunnen wij bemiddelen bij de invulling van vrijwel alle functies in de vastgoedsector. Als marktleider hebben wij dan ook een aantoonbaar track record met betrekking tot het succesvol vervullen van zowel technische, als commerciële en financiële vastgoedvacatures op HBO- en academisch niveau in de volle breedte van de vastgoedsector. 

Solid Recruitment kan uw organisatie ondersteunen bij de invulling van zowel structurele- als interim-vacatures: 

  • Structurele vacatures: de door Solid Recruitment geselecteerde kandidaat treedt rechtstreeks bij u in dienst. Hij/zij krijgt een arbeidsovereenkomst bij uw organisatie en u betaalt Solid Recruitment een eenmalig honorarium voor de bemiddeling. 
  • Interim-vacatures: de door Solid Recruitment geselecteerde kandidaat heeft een arbeidsovereenkomt bij Solid Recruitment of opereert als zelfstandige en wordt op detachering-basis en projectmatig bij uw organisatie ingezet. Op basis van een overeengekomen uurtarief wordt de inzet van de medewerker gefactureerd. 

Solid Recruitment voert haar werkzaamheden uit op basis van een 'no cure, no pay' en wij zijn in staat om u in contact te brengen met de beste vastgoedprofessionals voor uw vacatures. Wenst u een afspraak te maken voor een nadere toelichting, dan doen wij dat vanzelfsprekend graag. U kunt onze contactgegevens onderaan de pagina vinden!

Wat onze bestaande opdrachtgevers over ons zeggen

Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag verder bij uw zoektocht naar de juiste vastgoedprofessionals. Neem contact op met een van onze consultants!

Naam *

Email *

Bericht *

Robbert Jan Meerman

Partner

Jaron Bollegraaf

Partner

Martijn van der Wal

Senior Consultant

Dionne Vrisekoop

Consultant

Sabina van den Bosch

Office Manager/Recruiter

Elise Kruger

Junior Consultant

Gijs van Lotringen

Junior Consultant

Mira de Greef

Junior Consultant

Pieter Nanninga

Junior Consultant

Onze partners

© 2024 Solid Recruitment.